Copyright © 2015 by "FAH"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: directie@ebenhaezerdrachten.nl KvK nummer: 40000179
Onze Methode software is een hulpmiddel, vervangt dus geen leerkracht maar bevat ter ondersteuning een
                                                              Leerling Volg Systeem (LVS)
Methode software word uitgevoer op de computer en digiborden binnen onze school. Voor veel software is er een mogelijkheid gecreerd dat een leerling ook thuis in kan loggen en eventueel oefeningen kan doen ter ondersteuning
De meeste methode software is nu geplaatst en gekoppeld met de interne server van de school en gekoppeld met  Basispoort

Methode software Ambrasoft
Huiswerk maken
wordt ineens
verrassend leuk
Nu ook thuis aan de slag met
Rekenen & Taal School
Leren wordt spelen. Voor ieder kind.


Wij laten kinderen leren door te spelen; wij maken leren zo leuk dat kinderen met plezier kennis en vaardigheden ontwikkelen. Passend bij hun eigen niveau, tempo, talenten en interesses, waar en wanneer ze willen. Uiteraard moet de inhoud didactisch verantwoord zijn. Wij maken al onze producten daarom in samenwerking met leerkrachten. Ambrasoft is onderdeel van Noordhoff Uitgevers dat al 175 jaar toonaangevend is in het onderwijs.

Methode software Alles Telt

Over Alles teltAlles telt is een rekenmethode voor het basisonderwijs, van groep 1 tot en met 8. Met Alles telt geef je jouw leerlingen een stevige  basis mee  en haal je het beste rekenresultaat uit élke leerling. Met de online lesomgeving organiseer je eenvoudig je lessen. Zo bespaar je tijd die je weer aan je leerlingen kan besteden.
Methode software My name is Tom
Engels is als taal bijna niet meer weg te denken

Overal in onze maatschappij komen we Engels tegen en daarom is het belangrijk om de Engelse taal op een natuurlijke en geleidelijke manier te leren. My name is Tom is een moderne methode voor het leren van Engels en biedt vanaf 2014 een volledig doorgaande leerlijn van groep 1 t/m 8

My name is Tom legt al vroeg een basis. Door in de extra taalgevoelige periode van een kind (0-7 jaar) spelenderwijs de natuurlijke taalverwerving te stimuleren hebben kinderen veel minder moeite met Engels in de hogere groepen.
Methode software Stepping Up
Stepping Up! een krachtige methode Engels voor het basisonderwijs
Stepping Up! Een nieuwe methode Engels voor de bovenbouw van het basisonderwijs.
Het probleem is bekend: de aansluiting Engels van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs laat te wensen over. Kennisniveau en didactische aanpak verschillen te veel. Veel leerlingen dreigen te stranden. Stepping Up is ontwikkeld om dit probleem op te lossen. Uw leerlingen verdienen een betere kans van slagen.

Stepping Up! is een krachtige methode Engels voor het basisonderwijs, de groepen vijf, zes, zeven en acht. Groep 1 tm 4 is in aantocht. Er is bewust gekozen voor aansprekende, humoristische authentiek Engelse teksten. Leerlingen taalplezier laten beleven is belangrijk!. Daarom ook teksten met thema’s dicht bij de belevingswereld van het kind. Relevante grammatica wordt op eenvoudige manier uitgelegd en geoefend. Kortom: een bewezen aanpak voor de betere aansluiting op het voortgezet onderwijs.

Methode software Muiswerk
Tot eind december 2014 is de app MuisMeter voor alle ouders gratis te downloaden.
Muiswerk Online werkt op alle soorten pc’s en op alle soorten tablets. Op tablets kunnen leerlingen de standaard aanwezige browser gebruiken, maar nog makkelijker is het om met de gratis Muiswerk Online Tablet-app te werken.
Muiswerk, de betere methode
Muiswerk maakt serieus werk van leren!

Wij kunnen bij al onze leerlingen per minuut bijhouden wie welke fout maakt! Zo kunnen we individueel, de leerlingen met problemen op de juiste manier helpen en tegelijkertijd de snelle leerlingen genoeg uitdaging bieden! Zo Komen wij elke dag niet meer een paar uur tekort!Muiswerkprogramma helpt ons hierbij!

Muiswerkprogramma is een slimme, online taal- en rekenprogramma’s voor het onderwijs. Dit programma helpt meesters en juffen om leerlingen op hun eigen niveau te laten werken: gepersonaliseerd leren. Ze zoeken uit wat de leerling al beheerst en voor welke onderwerpen hij oefenmateriaal nodig heeft. Vervolgens krijgt iedere leerling een persoonlijk oefenprogramma waar hij zelfstandig aan werkt, met duidelijke uitleg, zinnige feedback en een onbeperkte hoeveelheid oefenmateriaal.
Maatwerk rekenen. Complete remediëring voor zwakke rekenaars!
Een greep uit onze ondersteunende programma's!
BLOON is een methode-onafhankelijke manier
van oefenen met spelling.

Deze website kan gebruikt worden door school,
door uw praktijk of gewoon privé. Leerlingen
kunnen op school of thuis spelling oefenen.
Bloon heeft een uitgebreide module voor
begeleiders voor het invoeren van leerlingen
en oefenstof. Ook kunnen de resultaten
van leerlingen bekeken worden.

Leerkrachten kunnen zich gratis registreren
en de leerlingen van hun groep invoeren.
Daarna kunnen woordenlijsten worden ingevoerd
en klaargezet. Het is mogelijk woordenlijsten
met elkaar te delen.
De letters van BLOON staan voor Bekijken,
Lezen, Omdraaien, Opschrijven en Nakijken.
Back
Next