Copyright © 2015 by "FAH"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: directie@ebenhaezerdrachten.nl KvK nummer: 40000179
 
Schoolgids
Klik op afbeelding hierboven
"de Schoolgids via Login"
Dit is de schoolgids van basisschool Eben-Haëzerschool.. In deze gids geven we u informatie over onze school. De gids is bedoeld voor de ouders van onze huidige leerlingen. Deze pagina is afgeschermd i.v.m. privacy gevoelige informatie.
Door op het pfd icoon hiernaast te klikken, wordt u doorgeschakeld naar de beveiligde afgeschermde pagina en kunt u met het juiste wachtwoord in de schoolgids komen van de school.

*) Dit document is opgeslagen als pdf bestand. Kunt u het niet lezen? Download dan Adobe Reader.
Klik op afbeelding hierboven
"de Schoolgids"
Dit is de schoolgids van basisschool Eben-Haëzerschool.. In deze gids geven we u informatie over onze school. De gids is bedoeld voor de ouders van onze huidige leerlingen, maar ook voor ouders die nog op zoek zijn naar een geschikte school voor hun kind.

In deze gids leest u over de kwaliteiten van de Eben-Haëzerschool, onze visie en onze missie. Ook leest u op wat voor manier wij proberen om een stimulerende en veilige leeromgeving te bieden voor onze leerlingen. Het geeft u een indruk over de gang van zaken op de Eben-Haëzerschool op onderwijskundig maar ook op praktisch gebied.

Door op het pfd icoon hiernaast te klikken, wordt deze getoont in pdf formaat.

*) Dit document is opgeslagen als pdf bestand. Kunt u het niet lezen? Download dan Adobe Reader.