Copyright © 2015 by "FAH"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: directie@ebenhaezerdrachten.nl KvK nummer: 40000179
Fotoalbums
Inlogpagina i.v.m. privacygevoelige gegevens van foto's ...
Via de button 'Schoolfoto's" kunt u foto's bekijken van uw kind, leerlingen, leerkrachten, tijdens excursies en schoolreisjes etc.
van binnen en buiten de school.

Als het goed is heeft u onlangs een email gekregen van de webmaster, met de inloginstructies van de fotopagina's!
Na de activatielink, die daarna automatisch in uw emailbox is binnengekomen, kunt u zelf de volgende stappen ondernemen voor het aanmaken van een persoonlijk wachtwoord, uw emailadres is namelijk al in onze database bekend!

Heeft u nog geen email ontvangen met een inloglink en instructies of wilt u uw email wijzigen? Geef dit dan door aan de webmaster.
Is uw emailadres mogelijk nog niet geregistreerd! Vraag deze vandaag nog aan, zo mis u niet belangrijke gegevens!
Als u er echt niet uit komt en heeft  (nog) geen (geregistreerd) inlognaam of wachtwoord voor de fotopagina pagina, Vraag deze direct aan via het webformulier van de webmaster.
Wachtwoord van de fotopagina vergeten:

Wanneer u uw persoonlijke wachtwoord bent vergeten, hoeft u alleen maar op de button "Schoolfoto's" te klikken, hier opent een nieuw tabblad met de mogelijkheid van "inloggen". In de onderste regel staat: "wachtwoord vergeten?"
Voer uw e-mailadres twee keer in in en klik op "verzenden", u ontvangt nu een nieuw wachtwoord op uw geregistreerde e-mail adres.